Вторник, 14 July 2020, 6:11:51 PM
Добредојдовте Guest

К.К КЛУБСКИ ДЕЛЧЕВО

 
                                                         УПРАВЕН ОДБОР НА КЛУБОТ

КК КЛУБСКИ ДЕЛЧЕВО
УЛ.ПИТУ ГУЛИ БР.4
Е ФОРМИРАН 1994 ОД ЉУПЧО ПЕТРОВСКИ И ГРУПА СПОРТСКИ ВЉУБЕНИЦИ

ПРЕСЕДАТЕЛ
ТОНИ ТРАЈАНОВСКИ 
ТРЕНЕР  МЕНАЏЕР ШЕВ НА СТРУЧЕН ШТАБ НА СИТЕ СЕЛЕКЦИ                        
ЉУПЧО ПЕТРОВСКИ      
ТРЕНЕРИ

АЛЕКСАНДРА АТАНАСОВСКА 
Дипломиран професор по физичко образовани


ЗОРАН ЃЕОРЃИЕВСКИ

Мапа на менито


Мапа на менито


Мапа на менито


Мапа на менито


Нашиот сајт ви се допаѓа
Вкупно одговори: 61
Мапа на менито


200
Мапа на менито


Мапа на менитоВкупно онлајн: 1
Гости: 1
Корисници: 0
Мапа на пријатели
  • Наши пријатели
  • bebj.com - free visitors info widget
    my browser